Brandlichterweg 21
7591 AN Denekamp
M 06 122 949 86
E info@lattice-terrazzo.nl

Terrazzo restauratie

U heeft een prachtige vloer van Terrazzo of granito, maar deze kan wel een opknapbeurt gebruiken. Tijd voor een restauratie! Wij restaureren met liefde uw Terrazzo aanrechtblad of vloer. Ook een aangetast kunstwerk kunnen wij voor u restaureren. Het zou toch zonde zijn om uw prachtige product niet te restaureren?

Waarom een restauratie?

Intensief gebruik, tijd en UV-licht hebben sporen achtergelaten op uw Terrazzo of granito product. Terrazzo is een natuurproduct en dat betekent dat intensief gebruik en UV-licht uw product kunnen aantasten. Wij kunnen uw trap, vloer of aanrechtblad restaureren. Door gaten op te vullen of scheuren te dichten, maken we  uw Terrazzo product weer gloednieuw. Door het product te polijsten, krijgt het weer die mooie glans van voorheen.

Wensen voor restauratie

Wilt u weten hoe uw Terrazzo product eruit ziet als wij deze hebben gerestaureerd? Kom dan eens langs in onze showroom. U kunt dan zelf bekijken hoe uw vloer of aanrechtblad er na restauratie uitziet. Wij kunnen u dan op ons gemak uitleggen wat er bij een restauratie komt kijken.