Brandlichterweg 21
7591 AN Denekamp
M 06 122 949 86
E info@lattice-terrazzo.nl

Terrazzo Vloeren

Een Terrazzovloer geeft een huis direct een warme sfeer. In oudere huizen zitten vaak nog prachtige Terrazzovloeren en geeft mensen bij binnenkomst al meteen een prettig gevoel. Bij nieuwe huizen misstaat een dergelijke vloer ook niet. Door variaties in materiaal- en kleurkeuze zijn de mogelijkheden oneindig. Wist u dat een Terrazzovloer waterdicht is en dus ook zeer geschikt is in natte ruimtes?

Wij kunnen u van dienst zijn bij zowel nieuwe als oude vloeren. Heeft uw oude Terrazzovloer een restauratiebeurt nodig? Geen probleem. Wij geven uw Terrazzovloer een tweede leven. Zelfs al denkt u dat dat niet meer tot de mogelijkheden behoort.

Het maken van nieuwe vloeren is uiteraard ook mogelijk bij ons. Zo kunt u kiezen voor een vloer uit n geheel of juist uitgevoerd met een band of plint. De vloer wordt aangebracht op een betonnen ondergrond. Eerst zorgen we voor een goede ondervloer en vervolgens wordt na enkele dagen de Terrazzo aangebracht. Het proces van schuren en slijpen kan dan beginnen om tot een perfect en uniek resultaat te komen.